11 februarie - Ziua Internaţională a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei

10.02.2023

La 11 februarie se marchează în întreaga lume, Ziua Internaţională a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei. Adunarea Generală a ONU a adoptat la 22 decembrie 2015 o rezoluţie privind stabilirea unei zile internaţionale dedicată recunoaşterii rolului important al fetelor şi femeilor în domeniile ştiinţei şi tehnologiei.

În acest context, Ministerul Educației și Cercetării a decernat Diplomă de Onoare, dnei Burduja Daniela, drd., cerc. șt. în Laboratorul „Impact Ecologic și Reglementări de Mediu”, Institutul de Ecologie și Geografie al USM, în semn de înaltă recunoștință și apreciere a contribuției la dezvoltarea științei, promovarea rezultatelor în domeniul cercetării și inovării, și a activității prodigioase în domeniul protecției mediului.

Cu această zi deosebită, Administrația și Colectivul Institutului de Ecologie și Geografie al USM, urează multă sănătate, fericire, bucurii și realizări personale, prosperitate și bunăstare, doamnelor și domnișoarelor care-și dedică viața și timpul lor științei și cercetării.

Categorie:
Cuvinte-cheie: